search

Din 15 iunie se pot depune cereri pentru Ajutor de stat, conform H.G.807/2014

 
In perioada 15 iunie - 26 iulie 2022, inclusiv, Ministerul Finantelor Publice deruleaza o noua sesiune de inregistrare a Cererilor de acord pentru finantare, in baza H.G. 807/2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie.

Cererile de acord pentru finantare se depun personal la Registratura Generala a Ministerului Finantelor, din Bd. Libertatii nr. 16, sector 5, Bucuresti, cu mentionarea pe plic ”Pentru Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituita prin H.G. nr. 807/2014”.
 
Finantele au precizat ca pentru aceasta sesiune sunt alocati 700 milioane lei pentru finantarea unor investitii mai mari de 1 milion euro. Vor beneficia 92 domenii de activitate, precum: industria prelucratoare, constructii, HORECA, informatii si comunicatii, sanatate si asistenta sociala.
 
Nivelul de finantare prin intermediul schemei de ajutor de stat se stabileste in functie de marimea proiectului de investitii si regiunea geografica.
 
Prin grila de punctaj propusa, sunt incurajate investitiile in zonele cele mai slab dezvoltate ale Romaniei.
 


Noutati contabile 1711749600
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice